П'ятниця, 26.04.2024, 6:12:35
 
Головна
· Підписатися на новини
Меню сайту
Розділи новин
Новини з Привітного [7]
Новини району [22]
Новини сайту [3]
Новини в Україні [4]
Наше опитування
Як ви потрапили на цей сайт?
Всього проголосувало: 21
 
Головна » 2007 » Вересень » 18 » АВТОМОБІЛЬ З КОРТЕЖУ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО СКОЇВ СЕРЙОЗНУ ДТП ПРЯМО У ЦЕНТРІ ЧЕРКАС
АВТОМОБІЛЬ З КОРТЕЖУ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО СКОЇВ СЕРЙОЗНУ ДТП ПРЯМО У ЦЕНТРІ ЧЕРКАС
3:12:36
null13 вересня 2007 року в Черкасах з візитом в рамках виборчої кампанії перебувала Юлія Тимошенко. Після проведення прямого ефіру на місцевій ТРК "Рось" автомобіль з охорони Юлії Тимошенко, джип "Toyota Land Cruiser" чорного кольору, на перехресті бульвару Шевченка і вулиці Байди Вишневецького скоїв ДТП. За попередніми даними працівників ДАІ, автомобіль охорони порушив правила і не надав переваги у русі легковому автомобілю "Daewoo Lanos", який рухався по головній дорозі. Мабуть, "не по понятиям" поступатися на дорозі якійсь маленькій автівці вітчизняного виробництва.

Швидкість автомобіля охорони Ю.Тимошенко була настільки великою, що від удару легковий автомобіль перевернувся та опинився на даху джипу. Причому "Daewoo Lanos" отримав значні ушкодження і не підлягає відновленню, а його водій отримав серйозні травми і був доставлений у реанімаційне відді-лення 3-ї міської лікарні м. Черкаси. Стан постраждалого лікарі кваліфікують як украй важкий і побоюються за його життя. Ймовірно, є постраждалі і серед охоронців Тимошенко - у джипі спрацювали подушки безпеки, які були залиті кров’ю. Але можливо, що, намагаючись приховати інцидент, постраждалих повезли до Києва, чим поставили під загрозу їх життя.

Попри скоєне ДТП, кортеж Юлії Тимошенко рух не припинив і особи, які під час аварії були у джипі, не надавши допомоги постраждалому, пересіли в інші автомобілі супроводу та зникли з місця пригоди, попередньо знявши з розбитого джипу номерні знаки та технічні талони та вилучивши з автівки інші документи, що могли б допомогти його ідентифікувати.

Під час огляду розбитого джипу працівниками правоохоронних органів було знайдено кілька комплектів номерних знаків та, за свідченням очевидців, у присутності понятих було вилучено набої для бойової зброї. До речі, принаймні один із номерів виявився фальшивим і він відсутній у міжнародній та український базі даних номерних знаків автомобілів.

Працівники міліції повідомили народного депутата України Олій-ника В.М. про спроби охорони Ю.Тимошенко приховати факт ДТП. А підставою для звернення по допомогу до народного депутата з боку міліції є подія 4-місячної давнини, коли працівники Черкаської ДАІ зупинили автомобіль під керуванням народного депутата від фракції БЮТ Павла Костенка, який рухався з перевищенням швидкості. Депутат на законні вимоги міліції не реагував, а навпаки, чинив опір та дав вказівку охороні, яка побила працівників ДАІ. До речі, цей інцидент попри численні публікації в пресі до цього часу не роз-слідуваний, а винні - у тому числі депутат-бютівець Костенко, - не покарані.

Спільними діями В. Олійника та працівників міліції вдалося зупинити спроби приховати факт ДТП. За даними редакції, на слідство чиниться шалений тиск з метою приховування злочину або навіть перекваліфікації його на замах на лідера БЮТу. Насправді ж у діях охоронців лідера БЮТ є ознаки карних злочинів - порушення правил дорожнього руху, зникнення з місця ДТП та ненадання допомоги постраждалому. Крім того, інцидент виглядає досить дивно з огляду на заяви Тимошенко та Ющенка про рівність всіх перед законом. Вже зараз зрозуміло, що охорона Тимошенко діяла поза межами закону, порушувала правила дорожнього руху, що призвело до тяжких наслідків та людської трагедії.

До речі, безневинний постраждалий найближчої суботи мав одружуватися. У понівеченому та залитому кров’ю автомобілі залишилася весільна сукня його майбутньої дружини. Така ж біла, як і символіка Блоку Юлії Тимошенко.

Наприкінці дня, 14 вересня, УМВС в Черкаський області розповсюдило повідомлення наступного змісту: "13 вересня близько 21.45 на розі б-ру Шевченка - байди Вишневецького водій а/м Тойота-Ленд-Крузер, д/н АА 00-21 ВР Діденко Віталій Петрович, 1971 р.н, житель м. Києва, зі слів - пенсіонер УДО (управління Державної охорони) України, при виїзді на головну дорогу не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з а/м ДЕУ-Ланос д/н СА 26-44 АК під керуванням Суботіна Геннадія Геннадійовича, 1981 р.н., жителя м. Черкаси, працівника СБУ. Унаслідок пригоди водій а/м ДЕУ Суботін Г.Г. отримав струс головного мозку та перелом правої ключиці."

14 вересня у 20-38 на сайті БЮТ з'явилася офіційна заява Блоку Юлії Тимошенко. Зміст її був заздалегідь прогнозованим - БЮТ заперечує навіть факт ДТП.

Редакція АНТЕНИ з'ясувала, що пенсіонер управління Державної охорони працював охоронцем в команді Тимошенко. Але про це в заяві блоку ані слова. Навіщо Тимошенко заплямовувати кров'ю білі одежи?

Ми маємо сумніви лише щодо офіційного оформлення трудових стосунків винуваться трагедії з Юлієй Тимошенко, або кимось з її оточення, наприклад з Богданом Губським...

Тим часом лікарі повідомили нашого кореспондента, що стан постраждалого значно погіршився. З'ясувалося, що отримані їм травми мозоку виявилися значно сильнішими, ніж сподівалися лікарі. Але ми не втрачаємо надію, що криза мене і Генадій Суботін одужає.

Крім того джерело, наближане до керівництва УМВС та УСБУ області повідомила нашого кореспондента, що тиск на слідчих, що розслідували інцидент, чинив ніби то особисто новопризначений виконуючий обов'вязки начальника УСБУ в Черкаський області Микола Каплій. Він є наближеною до голови ОДА людиною та колишнім керівником служби безпеки обласного виборчого штабу Віктора Ющенко. Наразі, редакція АНТЕНИ продовжує власне розслідування трагічного інциденту.

АНТЕНА

ОБГОВОРИТИ У ФОРУМІ
Прикрепления:
Категорія: Новини з Привітного | Переглядів: 2138 | Додав: Адміністрація | Рейтинг: 0.0/0 |
Коментарів всього: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
НЕ Используются технологии uCoz!
Календар новин
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика